Foredrag

Charlotte Keller er en eftertragtet foredragsholder.

Overgreb giver ringe i vandet

Medierne bringer indimellem sager, der er yderst ubehagelige. Men hvor omfattende er overgreb mod børn egentlig, og hvilke typer er det, der forgriber sig mod børn? Hvad tænker og føler en mor, hvis hun erfarer, at hendes barn eller børn er blevet misbrugt? Hvorfor så hun det ikke? Og hvorfor siger barnet ikke selv noget, når det sker? Hvordan kan du som pårørende støtte og hjælpe en familie, der er blevet ramt?

I november 2008 fortæller Charlotte Kellers søn, at både han og søsteren er blevet misbrugt af deres far. I foredraget Mor til et misbrugt barn kan du høre Charlottes ærlige og gribende historie fra det øjeblik, hun får den forfærdelige sandhed at vide, til i dag, hvor hun er så langt på den anden side, som man kan komme. Hør, hvordan Charlotte kom igennem de forskellige faser – fra det første chok – splittelsen som overgrebene skabte – til at kunne finde en terapi, som kunne hjælpe hende, så hun i dag kan stå frem og tale om emnet seksuelt overgreb og det at være mor til et misbrugt barn.

Få inspiration til, hvordan du selv kan støtte både dig og dit barn bedst muligt, hvis I står i en lignende situation, og frem for alt gode råd til, hvordan du kommer videre og finder fodfæste igen.

Som pårørende til det misbrugte barn og moren, vil du gennem foredraget få en forståelse og indsigt i kaosset, sorgen og krisen hos familien og derved være bedre i stand til at kunne hjælpe og støtte familien.

For dig, der er fagperson/sagsbehandler/læge er der også masser af gode råd at hente i foredraget, som ruster dig til bedre at forstå familiens frustration og behov for hjælp.

Læse mere om foredraget her Foredrag – mor til et misbrugt barn

Foredraget varer to timer inklusive pause og spørgsmål

Pris:             3.995 kroner eksklusiv transport fra København.

Booking:      info.splittet@gmail.com